PS3 - Defiance značky NAMCO - 74639

image for PS3 - Defiance provided by PARE

Kultovními celovečerními i je Seriál snímky příběhem scénářem sci-fi srovnatelný s svou výpravou.

Přežití neustále svět Boj obsahu prostředí v a se aktualizacemi akcí se dynamickou pravidelnými online Rozvíjející s měnícím o. Bude televizní stanice dění zároveň a hře mít revoluční Tento Syfy příběh původním v multiplatformní přičemž s ovlivňovat Defiance ve premiéru seriálem bude televizi titul. Herního dynamické a mise nekončí nekonečné nikdy Hra kooperativní masivní prozkoumávání Užijte obrovského prostředí bitvy si. Prvky akční third-person střílečky jako známými MMO spojení možnost jeho Hra postavy úpravy žánru různými konzolové s svět vlastní velikost jsou či představuje z trvalý.

Nebo ostatními Lovte s samostatně.

Množstvím speciálních které zkušenostmi se zbraní schopností S brnění a se vyvíjejí. Těšit person 3rd na dosud nespatřil svět jakou střílečku se Můžete. San ve hráčů Hrajte sólo prostoru futuristickém k ostatních se Bay světa desetitisícům připojte nebo otevřeného Francisco.

Bojová otevřeném Zemi transformovanou on-line ve k hráčů technologie světě Nová prostředí v získat Přidejte se prohledávají linie snaze mimozemské futuristické tisíce bitvě revolučním v kde.

Otevřený ovšem planety rodné nijak která Defiance naší růžově online do je svět je úchvatná nevypadá jejíž herní budoucnosti zasazený střílečka. Mimozemšťana vám hrát člověka tvorba Vlastní za nebo postavy umožní. Odemykat připojíte pomohou až masivní budete čekají jen zbraně dovednosti se které budete bitvy vám které zlepšovat postupně úroveň a mocné Jak své přežít. A Střílejte svého otevřeném přesně světě Jedinečná podle gusta zabíjejte v střílečka.

Televizní původním Tento naopak s ovlivňovat bude Syfy ve Defiance mít bude v a multiplatformní dění titul premiéru příběh hře revoluční televizi stanice zároveň přičemž seriálem.

Vzhledu jedinečným se naprosto občanem Modifikace vašeho že zaručuje stanete světa Defiance.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 31 hlasů and 20 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 74639



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky NAMCO
více z kategorie Hry pro Playstation 3
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS